Werken bij…

bij SCHOTGROEP services sta jij als mens voorop wij vinden het niet alleen belangrijk dat de opdrachtgever maar ook jij tevreden bent. Daarom garanderen wij een gezellig team, een goed salaris welk op tijd, zoals afgesproken, wordt uitbetaald.

Onze branches zijn uiteenlopend dit betekent dat wij voor iedere werkzoekende een passende of geheel nieuwe uitdaging kunnen aanbieden. Wil je bijvoorbeeld aan de slag in de logistiek, schoonmaak of de industrie bij ons ben je aan het juiste adres.

Omdat wij deel uitmaken van een groep kunnen wij ook banen aanbieden binnen de branches bouw, groenvoorziening of isolatie. SCHOTGROEP bestaat namelijk uit diverse groepen met ieder hun eigen specialisme.

Je bent op zoek naar een baan en wilt dus graag aan de slag maar hebt misschien niet de juiste papieren of in het bezit van het juiste certificaat, dat is geen probleem. Wij vinden motivatie belangrijker dan een diploma. Het is uiteraard wel wenselijk dat je bereid bent een certificaat te behalen zoals bijvoorbeeld het VCA certificaat, zo kunnen we je gemakkelijk bij één van onze opdrachtgevers plaatsen.

Wil je in de tussentijd werken, dat kan! Bij enkele opdrachtgevers is het niet nodig om een certificaat te hebben wanneer je start met de werkzaamheden. Je hebt dan, tijdens dat je aan de slag bent gegaan, 3 maanden de tijd om het certificaat te behalen. Zo zorg je voor inkomen en kun je in je vrije tijd leren voor het desbetreffende certificaat.

Ben je benieuwd welke vacatures wij op het moment open hebben staan? Bekijk dan snel eens onze website www.werkenbijschotgroep.nl .